Webcam

Tussen 22:00 en 7:00 wordt het beeld stil gezet.

Comments 127

 1. Martijn is aan het aftellen. Eindelijk weer naar zijn vriendin en niet alleen kijken op de webcam. Zon, wind, strand en een ontzettend lekker bakje koffie. Wij hebben jullie en het strand gemist.
  Tot volgende week, wij hebben er zin in!

 2. Hoffentlich können wir bald wieder bei ihnen sein, wir vermissen euch 🙂, viele Grüße aus Essen T&T

 3. Hallo beste mensen van de Toko. Ik kijk regelmatig, bijna dagelijks via jullie webcam naar het strand van Callantsoog. De laatste dagen is er een hapering in het zwenken van de camera. Hij loopt niet door maar gaat steeds met sprongetjes vooruit. Iets aan te doen?
  Eind mei komen we een weekeinde naar Callantsoog en hopen dat we dan ook weer bij jullie kunnen aankomen. Groeten uit Apeldoorn.

 4. Bedankt voor de Webcam zo kunnen we altijd genieten van het Strand bij Callantsoog.
  Hopelijk mogen we dit jaar weer eens komen, een jaar niet naar Nederland is erg lang.

 5. Vielen Dank für die Webcam. Ich schaue immer wieder rein und freue mich schon sehr auf meinen nächsten Aufenthalt bei Euch.

 6. ik vind het nog steeds heel mooi om zo te kunnen bekijken woon niet zo vlak bij dus is niet dat ik even het strand op kan en de zee kan bekijken maar het strand en callantsoog heeft toch een hele nauwe band met mij ook van vroeger uit dus is de webcam wel een heel mooi iets hij doet het ook heel goed top!!

 7. Auch wenn wir jetzt nicht kommen können, so können wir wenigstens durch eure Webcam etwas träumen.
  Viele Grüße aus Deutschland. Sobald es geht, sind wir wieder bei euch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *