Webcam

Tussen 22:00 en 7:00 wordt het beeld stil gezet.

Comments 166

 1. vielen,vielen Dank für die wunderschönen bilder vom strand in callantsoog.
  jeden tag besuche ich die seite und freue mich immer wieder die schönen bilder sehen zu dürfen.

 2. 🇳🇱❤️🇳🇱❤️ Prachtig 🇳🇱❤️🇳🇱❤️

  Wir kommen auch bald wieder , und freuen uns schon riesig

 3. net nog weer even zitten kijken kan er altijd heel erg van genieten als ik niet naar jullie toe kan is de cam een hele mooie oplossing m’n complimenten en kom als ik de auto heb weer gauw jullie kant op !!

 4. Helaas vandaag , zondag 6 juni , in Groningen stad motregen en dus bewolking terwijl wij met wat afgunst, haha, kijken naar het strand leven voor de Toko……
  Mooie beelden, dat wel……veel plezier vandaag en tot een volgende keer live..

 5. Ellen , ik ben heel blij met jullie cam . zie zo af en toe zee en of zonsondergang, helemaal top, groetjes van hier .

 6. Vielen Dank für die Webcam. Jeden Tag freue ich mich über den Blick auf die See und den Strand von Callantsoog!

 7. Ik heb nog nog nooit zoon slechte webcam gezien je kijkt 5 km naar links en maar 200meter naar rechts dat kan veel beter, doe je best.

  1. Goede morgen, hier zal u het mee moeten doen. Er staat ook niet dat u verplicht moet kijken.
   Gaat om de zee en het strand. Die staan er duidelijk op. Als u het er niet mee eens bent raad ik u aan om via een andere webcam te kijken naar de zee

   1. Dit is de beste webcam te vinden boven het Noordzeekanaal. En waarschijnlijk ver daaronder 🙂

  2. Jeder kann es sehen wie er will, dass ist eben Toleranz. ich gehe hier immer wieder gerne auf die Webcam und danke dem Betreiber für diesen super Service.

   1. ich finde die Webcam ebenfalls toll und schaue da oft vorbei. Zumal ich so viele Jahre nach Petten und Callanthoog komme, freut man sich gerade jetzt in der Pandemie über die Livebilder.

  3. Carel Kloosterhuis, wees blij dat je er naar kan kijken, blijf anders in je eigen tuintje zitten, zie je dit waarschijnlijk niet, zeikerd

  4. Je bent zelf een slechte webcam! Geniet van wat je kan zien. Het is prachtig om de zon in de zee te zien zakken of ik de schuimkragen op het strand te zien liggen. Geniet en klaag minder.

 8. Martijn is aan het aftellen. Eindelijk weer naar zijn vriendin en niet alleen kijken op de webcam. Zon, wind, strand en een ontzettend lekker bakje koffie. Wij hebben jullie en het strand gemist.
  Tot volgende week, wij hebben er zin in!

 9. Hoffentlich können wir bald wieder bei ihnen sein, wir vermissen euch 🙂, viele Grüße aus Essen T&T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *